بی بی سی بیش از پیش خود را نزد ایرانیان بی آبرو میکند
مصطفی لطفی کیان
13 بهمن 1391

ماههای آخر سال 1357 ماههای اوج گیری آشوب و اغتشاشاتی بود که که ارمغان آن مرگ و سرنگونی بود. مرگ و سرنگونی که باید از راس هرم مملکت یعنی شخص شاه و نظام پادشاهی آغاز میشد و در گام های بعدی دیگر اندام های ملت ایران همچون دادگستری، ارتش، اقتصاد، دانشگاه، دیپلماسی، هنر، خانواده .... و در آخر تمامیت ارضی را فرا میگرفت.


پادشاه فقید در ماههای آخر منتهی به 22 بهمن 57 بخصوص یک ماه آخر که مقارن با خروجش از ایران و تشکیل شورای سلطنت بود در دیدار با مردان دولت و مسئولان امنیتی و انتظامی و فرماندهان نظامی مسائلی را مطرح می کرد که سه مورد از آنها بیش تر مورد توجه و تاکید ایشان قرار داشت:
1- مبادا مامورین تیراندازی کنند ...
2- امکان قطع تبلیغات و تحریکات بی بی سی
3- جلوگیری از پخش اعلامیه های آقای خمینی

برنامه های بی بی سی هیچگاه قطع نشد و اقدامات رسمی نیز علیرغم قول پیگیری سفیر انگلیس آقاق پارسونز هیچ نتیجه ای نداشت. اکنون در آستانه چهارمین سال راه اندازی تلویزیون فارسی بی بی سی قرار داریم. چهار سال است شاهد به نعل و به میخ زدنهای بی بی سی در قالب برنامه های سیاسی هستیم.

چهره روانپریشانی را می بینیم که هم راستا با گام های بعدی سقوط 1979 و با عنوان مهمان این برنامه و آن برنامه، دموکراسی و حقوق بشر را در گسستگی جغرافیای تاریخی اجتماعی ایران میجویند. درد دیروز ملت ایران انقلابیون اسلامخواهی بود که زمان و مکان تظاهراتشان را بی بی سی اعلام میکرد و درد امروز ملت ایران اپوزسیون دموکراتی است که تفسیرهای بی بی سی را تحلیل می کند. بی بی سی طی رویدادهایی چون جنگ دوم جهانی و انقلاب 57 نقش منفی و مخربی در قبال سرنوشت ملت ایران به عهده گرفت و هم اکنون هم که ملت ایران دوران نابسامان و پر تنشی را تجربه میکند از حیطه اخلاق و انصاف رسانه ای خارج شده و در خلال برنامه های خود سعی در کاشت موضوعات غریب در ذهن مخاطب ایرانی میکند.


مسئولان و مدیران و مجریان و مهمانان بی بی سی که اینقدر در مورد سرنوشت یک ملت و تمامیت ارضی آن دموکرات منشانه صحبت و اظهار نظر میکنند چرا همین رویه را به صورت مستمر در مورد تمامیت ارضی انگلیس به کار نمی گیرند؟


چرا همانطور که بحث و گفتگوی آزاد با حضور نمایندگان ایدئولوژی های اسارت آور سرخ و سیاه ایران تشکیل میدهند از نمایندگان فرق مذهبی ساکن بریتانیا به صورت سریالی دعوت نمی کنند تا در مورد آزادی و حکومت در کشورشان نظر داده و برنامه ارائه دهند؟
چرا بی بی سی در اخبار و گزارشهایش از کنایه استفاده میکند مثلن در مورد روند سریع مدرنیزاسیون و توسعه قبل از انقلاب به طعنه میگوید که آن نشان دهنده ی بلندپروازی شاه بوده؟!


بی بی سی همواره مراقب است که خودباروری در ملت ایران شکل نگیرد و مواردی اینچنین موجب بی اعتمادی ملت ایران و در پی آن مردم منطقه نسبت به این ابزار دولت انگلیس و بی آبرویی بیش از پیش آن شده است. به امید اینکه هم میهنان دست اندرکار رسانه، رادیو و تارنما و تلویزیون های حرفه ای و مطمئن بوجود بیاورند که نیازهای مردم ایران را رفع کرده و چشم و گوش و ذهن ایرانیان را از هجوم امواج مسموم دور نگه دارند.

 
فرستادن دیدگاه
نام :
ایمیل :
دیدگاه :
 
دیدگاه کاربران :
تاکنون هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است !
    
 
صفحه اصلی  بازگشت
 
تاریخ آخرین بروزرسانی : سه شنبه 15 اسفند 1402