اسامی جعلی و بی ریشه، بنیادگرایان قومی را یک بار دیگر به جان هم انداخت.

 اسامی جعلی و بی ریشه، بنیادگرایان قومی را یک بار دیگر به جان هم انداخت.

 

به گزارش وب سایت خبری- تحلیلی آذری ها در پی انتشار یک مطلب کذب در فیس بوک "سرّسریا اندر" نماینده کرد مجلس ترکیه از حزب دموکراتیک خلق ها (نزدیک به پ.ک.ک) مبنی اینکه سیاست های غلط دولت ایران باعث خشک شدن دریاچه ارومیه در "کردستان شرقی" شده است، زمینه ای به وجود آورد تا یکی از ویروس قومی که با نام مستعار داود توران فعالیت می کند، به عرض اندام و خودنمایی بپردازد.

 

 

به گزارش آذری ها یکی از زمینه های جذاب فعالیت نفرت پراکنانه برای این گروه مجادله و رقابت با کردها بر سر موضوع آذربایجان غربی است.
در حالی که ویروس های قومی از لفظ «غرب آذربایجان» برای استان آذربایجان غربی و لفظ آذربایجان جنوبی برای کل منطقه شمال غرب ایران استفاده می کنند، گروه های منسوب به پ.ک.ک نیز آذربایجان غربی را کردستان شرقی می نامند.

   
این لفاظی های کودکانه بسیاری از اوقات باعث درگیری و تداخل منافع نیز می شود.
داود توران که در فیس بوک فعالیت می کند این رهبر عضو پ.ک.ک را تهدید کرده است که در صورت عدم پوزش خواهی می بایست عواقب آن را تحمل کند. اکنون یک هفته از پوزش نخواستن سرسریا اندر گذشته است و تروریست ها منتظر اقدامات و عواقب شدیدی هستند که باند پان ترکیست برای پ.ک.ک تدارک دیده است.

 

 
 اظهارات توران تا امروز از سوی حزب دموکراتیک خلق ها که چهارمین حزب مهم ترکیه به شمار می رود و حمایت تروریست های پ.ک.ک را پشت سر دارد جدی گرفته نشده است.

 

 

گروهی دیگر از خود اعضای باند پان ترک بر این باور اند که توران جهت استفاده از شهرت سریا اندر و کسب معروفیت وارد درگیری با او شده است که با عدم پاسخگویی از سوی این نماینده کرد مجلس ترکیه ناکام ماند.


فعالیت های باند پان ترکیست در ترکیه در حالی صورت می گیرد که دولت ترکیه اقبال چندانی به آن ها نشان نداده و فعلا تمام توجه خود را معطوف به بررسی و ظرفیت سنجی حمایت از تروریست های پژاک در ارومیه و سایر شهرهای استان آذربایجان غربی کرده است.

 

 

انتشار گزارش مرکز مطالعات بین المللی خاورمیانه و صلح ترکیه در خصوص آن چه مسئله کُرد در ایران می نامیده اند، در 50 صفحه نشان می دهد که فعالیت های نظامی پژاک در ارومیه برای دولت ترکیه بسیار جذاب و مهم است. در این گزارش شهرهای خوی، سلماس (شاپور)،ارومیه و ماکو مناطق کردی معرفی شده اند. هم چنین این گزارش مناطق کردنشین استان آذربایجان غربی، تداوم کردستان ترکیه در خاک ایران معرفی و این امر موهوم به مثابه یک فرصت برای ترکیه تلقی و ارزیابی شده است.
توجه به سیاست های جدید دولت ترکیه به نظر نمی رسد گروه های مزبور در ترکیه شانس زیادی برای کسب حمایت مادی و فرصت عرض اندام داشته باشند.

 

 

 

خاستگاه: تارنماي آذري ها